Tentoonstellingen 

In de Grote Zaal heeft het museum twee of drie maal per jaar een uitgebreide tentoonstelling. Onderwerpen voor de tentoonstelling worden door het bestuur en de tentoonstellingsgroep vastgesteld. Heeft u als bezoeker ideeen of voorstellen gebruik dan ons contactformulier.

Cultureel Zomerprogramma 
(
 zaterdag 3 juni 2017 t/m zondag 27 augustus 2017)

Vorig jaar vierde Museum Voorschoten het feit dat het tien jaar geleden het pand aan de historische Voorstraat betrok. Ter gelegenheid van dit jubileum werd besloten om andere Voorschotense kunst- en cultuurorganisaties de gelegenheid te bieden om gebruik te maken van het museum voor eigen tentoonstellingen of optredens. Op verzoek geeft het museum ook dit jaar een aantal kunstenaarsorganisaties de gelegenheid om te exposeren. Naast BplusC Voorschoten zijn er ook twee organisaties uit de directe regio waarvan kunstenaars hun werk laten zien. Het zijn Kunstgroep Wassenaar  en Kunstenaarscollectief Artery.Deze drie organisaties laten een veelheid aan kunstvormen zien tijdens het zomerprogramma dat loopt van zaterdag 3 juni t/m zondag 27 augustus.

Klik hier voor meer informatie

Jubileum tentoonstelling Voorschotense Kunstkring 
(3 september t/m 19 november)

Dit jaar viert de Voorschotense Kunstkring haar 70-jarig jubileum. Reden voor de Kunstkring om in samenwerking met Museum Voorschoten een brede overzichtstentoonstelling te organiseren die een birdseye geeft van de dynamische historie van dit kunstenaarscollectief. Er zijn vele werken te zien en natuurlijk ook uit de collectie van het museum zelf die al jaren aankopen doet van kunstenaars van de Vooschotense Kunstkring. De tentoonstelling loopt van zaterdag 3 september tot zondag 19 november. Meer informatie volgt binnenkort.

Het museum is geopend op woensdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Adres Voorstraat 17, Voorschoten